Leuk dat je er bent!

Hi! Wat leuk dat je er bent. Tijdens mijn dansopleiding die ik gevolgd heb bij Dansacademie Lucia Marthas droomde ik dagelijks van het hebben van een eigen dansschool. Om mijn passie en liefde voor dans door te kunnen geven anderen leek mij het leukste wat er is!

Op tweeëntwintigjarige leeftijd werd mijn droom werkelijkheid en ben trotse eigenaresse van dansschool Goya Dance Studio. Ken jij dat gevoel wanneer je je zo inleeft in een fantasie, dat het voelt als realiteit? Dit betekend Goya!

Dagelijks verzorg ik met heel veel liefde en plezier de danslessen. Goya Dance Studio is een plek waar nieuwe vriendschappen ontstaan en waar persoonlijke aandacht en plezier voorop staan. Goya is meer dan alleen een dansschool, een fijne community met passie voor dans. Ik vind het super belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt bij ons en de kans krijgt om zich op leuke en creatieve manier te ontwikkelen.”Enjoy Growing” is dé quote die ik regelmatig gebruik tijdens de danslessen. Ik vind het belangrijk dat er een ontspannen sfeer hangt bij Goya en dat iedereen lekker zichzelf kan zijn. Het is daarom absoluut niet een must om jarenlang danservaring te hebben. Het gaat erom dat je plezier hebt in wat je doet en dat je het leuk vindt om nieuwe dingen te leren en te groeien. Naast dat dansen super leuk is brengt het soms ook uitdagingen en/of onzekerheden met zich mee. Het maakt je vrolijk maar ook heel kritisch, daarom ben ik super trots op alle leden die elke week weer met super veel plezier deze uitdagingen aan gaan met zichzelf en moedig ik ze ook aan om altijd het beste uit zichzelf te halen.

Liefs, Ashley

Vlaardingen & Rotterdam

Kom je bij ons dansen?

+31 6 28931641

info@goyadancestudio.com

Blijf op de hoogte & volg ons

© 2020 810 Designed by Rosalie Horst